LiveScore – još jedna vrlo popularna aplikacija za praćenje sportskih rezultata uživo

LiveScore – još jedna vrlo popularna aplikacija za praćenje sportskih rezultata uživo

Premda su se u kategoriji platformi i aplikacija za praćenje sportskih rezultata tijekom vremena etablirala neka dobro poznata imena kao što su SofascoreFlashscore ili FotMob, aplikacije toga tipa i dalje su prilično tražene i to pogotovo kada su u tijeku velika sportska natjecanja baš kao što je aktualni Euro 2024.

LiveScore još je jedna prilično popularna aplikacija koja se specijalizira za prikaz sportskih rezultata u stvarnom vremenu te pravog mnoštva drugih podataka i statistika, a dosad je preuzeta više od 50 milijuna puta, što samo potvrđuje koliko je popularna i koliko su, zapravo, aplikacije ovoga tipa tražene.

Slično kao i druge aplikacije ovoga tipa, ne specijalizira se samo za jedan sport nego nudi praćenje nogometnih rezultata, košarke i hokeja te drugih sportova, a odmah je nakon instalacije moguće naznačiti koje se momčadi želi pratiti i to prema ponuđenim zemljama, kao i uključiti notifikacije za rezultate i novosti.

Nakon toga se mogu dodati natjecanja te, jednako tako, uključiti push notifikacije, a onda se odmah mogu početi pregledavati aktualni rezultati za koje će se dobivati i obavijesti (ako se tako namjestilo) kao i pratiti sportske utakmice uživo kroz prikaz rezultata i statističkih podataka.

Naravno, tu su i drugi sadržaji kao što su razni videozapisi ili personalizirani pregled novosti, a detaljan pregled statistika i drugih informacija vjerojatno nije potrebno posebno ni isticati. Ukratko, ovo je još jedna aplikacija koju bi istinski ovisnici o sportskim rezultatima trebali barem probati.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *