Mračan Svjetlo

O nama

RED COMPUTERS d.o.o. prodaja računara, računarske periferije, softvera, audio i video opreme, te uredskog pribora i materijala.
U specijaliziranoj moderno uređenoj trgovini RED COMPUTERS d.o.o. u Bihaću na adresi Đačka br.18 nudimo Vam mogućnost da doživite svijet vrhunske tehnologije i beskrajne zabave.

Naša misija se gradi na pretpostavci da upravljanje informacionim sistemima nije “uradi sam”, već ozbiljan posao koji zahtijeva znanje i profesionalan pristup. Ozbiljni poslovni ljudi i firme koji nisu računarski hobisti imaju potrebu da pronađu firme koje nude kvalitetan hardver, softver i podršku, odnosno kvalifikovanog partnera sa kojim mogu sklopiti pouzdano savezništvo. RED COMPUTERS je takva firma. Našim kupcima nudimo punu podršku, dobre finansijske uslove i pouzdan smo saveznik u poslu.

Naš cilj je postizanje zadovoljstva kupaca, snažno smo usmjereni na timski rad, brzinu i mobilnost, te smo vođeni principom povjerenja i poštivanja svih osoba.

Radno vrijeme poslovnice Bihać je svakim danom od 08.00 – 17.00 sati. Nedjeljom ne radimo!

Radno vrijeme poslovnice Bos. Krupa je svakim danom od 08.00 – 17.00 sati, a subotom od 08.00 – 17.00 sati. Nedjeljom ne radimo!

Za sve ostale informacije molimo Vas da nam se obratite e-mailom ili  :

Poslovnica Bihać:
Đačka br.18
+387 (0)37 310-778

Poslovnica Bosanska Krupa :
511.Slavne B.B. bb
+387 (0)37 471-010